Overkøbte Bitcoin falder fra $ 14K højt som valgvævene; Hvad er det næste?

Bitcoin-priserne gled mandag forud for et valg, der vil forme sin bias resten af året.

Benchmark-kryptovalutaen styrtede 2,7 procent efter den bedste måned i mere end et år. Futures bundet til BTC / USD-parret blev også lavere med 1,27 procent og pegede på en faldende institutionel interesse i kryptovalutaen, efter at den vovede sig ind i overkøbt område i sidste uge.

Bitcoin Lifestyle CME Futures ‚daglige relative styrkeindeks var 76,5 den 27. oktober. Teknisk set svarede det til en modvirkende bearish korrektion under 70 – et grænseniveau, der adskiller aktivet fra‘ overkøbt ‚til‘ neutralt ‚.

Og det skete efter Bitcoin overtrådte over $ 14.000. Niveauet fungerede som et ideelt loft for handlende til at aflaste en del af deres bullish positioner for kortsigtet overskud. To bullish afvisninger senere korrigerede prisen lavere mod $ 13.356 mandag.

Valgusikkerhed

Det seneste fald i Bitcoin-priserne dukkede også op, da traditionelle markeder viste tegn på opsving fra deres ugentlige nedture. Futures knyttet til S&P 500, det amerikanske benchmarkindeks, der har vist en uregelmæssig positiv sammenhæng med Bitcoin siden marts 2020, steg 1,6 procent i præ-handelssessionen mandag.

Guld, et sikringsaktiv, der konkurrerer med Bitcoin, steg også 0,62 procent.

Sean Markowicz, en strateg hos Schroder Investment Management, fortalte WSJ, at investorer købte aktiver, der lukkede i sidste uge i rødt.

”Vi kunne se nogle købe tilbage, hvor nogle investorer så dette som en købsmulighed i betragtning af det enorme salg, vi havde i sidste uge,” forklarede han.

Opadgående på de traditionelle markeder dukkede også op bare en dag før valget i USA. En ny afstemning fra Wall Street Journal / NBC News viste, at Joe Biden fører Donald Trump med ti procentpoint.

Investorer håber, at en klar gevinst for Mr. Biden vil rydde vejen for den anden hjælpepakke til coronavirus. Dette lovforslag er ved en blindgyde midt i mislykkede forhandlinger mellem republikanerne og demokraterne.

Som tidligere rapporteret kunne tilstedeværelsen af en stimuluspakke vise sig at være bullish for Bitcoin, da det ville øge nedadgående pres på den amerikanske dollar. Kryptovalutaen er fortsat omvendt korreleret med greenback, især siden den globale markedsrut i marts 2020.

Bitcoin teknisk udsigter

AMD Trades, en kryptoanalysekanal baseret på Twitter, bemærkede, at Bitcoin muligvis har mistet en del af sine gevinster til alternative kryptovalutaer. Det sidste døgn viser hovedsageligt en stigning på tværs af altcoin-markedet, hvor Ethereum, XRP og andre tokens stiger mod Bitcoin.

Det viser noget, at kapital ikke strømmer ud af kryptokurrencymarkedet. Handlende skubber synligt deres Bitcoin-midler inden valgresultatet.

En pseudonym daytrader forventer i mellemtiden, at Bitcoin-prisen vil gå lavere mod $ 11.500.

”Hvis vi skal fortsætte med udsalget, ville jeg forvente, at den røde boks holder som modstand i betragtning af dens betydning som støtte til LTF ($ 11.650),” sagde han. “Ønsker at være en køber til $ 11.500.”

Bitcoin handlede til $ 13.287 på tidspunktet for denne skrivning (1248 UTC).