Cryptocurrency News Roundup 3. elokuuta 2020

Bitcoin aloitti viikon positiivisella noodilla epätavallisen vaihtelevan viikonlopun jälkeen viimeaikaisten standardien mukaan. BTC / USD-hinta saavutti väliaikaisesti paikallisen korkeimman, yli 12 000 dollarin.

Tapahtumakohtaista viikonloppua edelsi luottoluokituksen aleneminen Fitchiltä, ​​joka asetti perjantaina Yhdysvaltojen triple-A-luokitukseen negatiivisen näkymän.

Fitch lisäsi, että korteissa saattaa olla ” inflaation nousu ”, mikä puolestaan ​​pakottaisi Fed: n nostamaan korkoja. Olisi mielenkiintoista nähdä vaikutukset, jotka vaikuttavat Bitcoiniin ja sen veljiin.

Samaan aikaan Bitcoin Evolution vietti kourallisen joukon muiden 20 parhaan kryptoon lisäksi myös suuren osan viikonloppuista vihreällä alueella. Itse asiassa ETH / USD-pari jopa rikkoi 400 dollarin vastustustasoa ensimmäistä kertaa yli kahdessa vuodessa.

Eterin 54%: n kasvu heinäkuussa johtui pääasiassa useiden lupaavien Ethereum-käyttöisten DeFi- projektien syntymisestä . DeFi: n ennennäkemättömästä kasvusta puhuttaessa teollisuuden sisäpiiriläiset suosittelevat sijoittajia olemaan varovaisia ​​useiden pump-and-dump -järjestelmien edessä.

Lisää näistä ja muista suurista tarinoista päivästä BeInCrypto-lehden päivittäisessä uutiskirjeessä 3. elokuuta 2020:

YFI-kloonien huijaus ja pudotus

BeInCrypto tarkasteli äskettäin YEARN finance (YFI) -merkin näyttävää nousua ja kuinka sen nopea kasvu 35 dollarista yli 4000 dollariin hälytti jotkut sidosryhmät. Ei ole yllättävää, että pian syntyi YFI-kloonien parvi, joka jäljitteli YFI: tä ja rahaa sen menestyksestä.

Alkuperäisen YFI-tunnuksen perustaja Andre Cronje jopa rohkaisi kehittäjiä keksimään uusia YFI-klooneja. Tämä on tehtävä, johon sisältyy alkuperäisen YFI-koodin kopiointi ja säätäminen tai alkuperäisen haarnistaminen.

Kuitenkin monet näistä klooneista näyttävät nyt olevan pelkkiä pumppaus-ja -säästöohjelmia. Esimerkiksi Asuka-kolikko näyttää pettäneen monia sijoittajia sen jälkeen, kun sen luoja Jongchan Jang veti pois räikeän poistohuijauksen.

12 134 dollarin korotuksen jälkeen hinta putosi takaisin viimeisimmän tukilinjan läpi, saavuttaen koko 0,5 ylöspäin tapahtuvan siirron 0,5 Fib -tason. Se käy tällä hetkellä kauppaa vähäisemmän 10 850 dollarin tukialueen yläpuolella.

Peräkkäisten tukilinjojen luominen ja viimeisin tauko viittaa siihen, että hinta todennäköisesti saattoi päätökseen viiden aallon muodostumisen, jossa kolme impulsiivista aaltoa olivat ylöspäin.

DEX-kaupan volyymi on 4 miljardia dollaria heinäkuussa 2020

Ketjujen analyysialustan Dune Analyticsin tietojen mukaan heinäkuun DEX-kokonaismäärä ylitti lähes 4,3 miljardia dollaria, mikä asettaa uuden kuukausittaisen kaikkien aikojen ennätyksen (ATH). Luku on noin 200% suurempi kuin kesäkuussa kirjattu kaupankäynti.

Verrattuna heinäkuuhun 2019, heinäkuun DEX-kokonaismäärä on yli 1100 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Kirjoittamishetkellä elokuun nykyinen kaupankäynnin volyymi on jo yli 0,6 miljardin dollarin rajan.

Ethereum taistelee lähellä yli 400 dollarin vastustusta

Ethereumin viikkokaavio osoittaa, että vaikka hinta on todennäköisesti alkanut nousta, se käy kauppaa pitkällä aikavälillä 375–400 dollarin välillä. Seuraava vastusalue on 0,5 Fibin taso koko ylöspäin siirtymisestä noin 455 dollaria.

Tekniset indikaattorit ovat nousevia. Sekä MACD että RSI kasvavat, vaikka jälkimmäinen on yliostetulla alueella.